BETASTIX

-25 %
-25 %
-25 %

Få 50 % rabatt på første forsendelse.

Les mer

 

Ingredienser

BETAGLUKAN

Verdensnyheten BETASTIXTM er et tilskudd for din hund basert på virkestoffet betaglukan, Immivet Beta 1,3/1,6 GlucanTM (APG) som er et naturlig polysakkarid, eller det vi kaller et langsomt karbohydrat.

I kroppens opptagelse av betaglukaner blir immunforsvaret raskere og mer effektivt når det kommer til å bekjempe sykdom.

Når betaglukan blir tatt inn i kroppen, aktiverer det immuncellene, også kjent som makrofager. Makrofager er spesielle fordi de direkte eliminerer fremmede stoffer som ikke hører hjemme i kroppen og igangsetter kroppens egen forsvarsmekanismer, regenerering og immunforsvar.

Noen av fordelene ved å bruke betaglukaner er:

  • Hundens kropp er mer motstandsdyktig
  • Pelskvaliteten øker og røyting reduseres
  • Evnen til å bekjempe bakterier og parasitter styrkes
  • Energinivået og vitaliteten økes
  • Hunden kan få et lavere stressnivå
  • Det forsterker effektiviteten til vaksiner.

Betaglukaner forekommer i veggen på forskjellige bakterie- og sopparter. Glukanreseptorer på makrofagene forekommer i hele dyreriket. Stimulering av disse er viktig for å utvikle normal immunfunksjon, samt opprettholde og modulere funksjonen. 

Forskere fra Sri Lanka har ved dyreforsøk vist at betaglukan (blandet med vann hos kylling og mus) kan øke effektiviteten til vaksiner, ved å forhindre spredningen av smittsomme sykdommer.

Studier: 

Benefits of the application of a beta glucan
Beta 1,3/1,6 Gluco Polysaccharide Dispersible Powder
Certificate of Analysis
Effects of supplementation of betaglucan
Influence of dietary beta glucan
Methods of treating or preventing inflammatory diseases of the intestinal tract
Molecular cloning


Allergivennlig med betaklugan

Produktene våre er laget for å øke munnhygiene og å ta vare på munnen til hunden din. De er også designet for å styrke immunforsvaret, ha en positiv effekt på inflammasjoner i fordøyelsessystemet og kommer i glutenfrie og allergivennlige alternativer. De kommer også i tre forskjellige størrelser for små, middels og store hunderaser, slik at din hun holder seg sunn og frisk i lang tid. Du finner mer informasjon om vårt utvalg på produktsidene nedenfor.

Inneholder: Havre, ertefiber, rismel, bygg, shiitake, fullkorn/hele korn , sjøgress.

Glutenfri

Takket være de reneste naturlige råvarer og de tilsatte betaglukanene, tilbyr denne risbaserte og veganske dental sticksen effektiv behandling til hunden din sine tannsykdommer og samtidig øker og styrker immunforsvaret og kroppens evne til å bekjempe sykdom. På grunn av risen er den også tilpasset hunder med allergier.